De belangrijkste keyfactors van Proud to Share

Betaal nooit teveel

Je betaalt voor wat je koopt. Er komen dus geen onverwachte kosten. Daarom zijn wij Proud to Share. Het #1 LinkedIn-promotiebureau! Voor al je zichtbaarheid.

Zichtbaarheid, terwijl je slaapt

Terwijl je lekker uitrust of ander werk doet, lezen je potentiële klanten je LinkedIn-bijdrage. Dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

Kristalheldere zichtbaarheid

Wij kunnen dankzij ons concept het maximale uit je bijdrage halen. Zo blijf je tevreden en haal je alles uit ons netwerk.

Alles vanuit huis geregeld

Dit alles regel je vanuit huis! Dat noemen wij nog eens goede service!

Aangenaam kennis te maken

Proud to Share. The Story.

Na mijn koeriersbedrijf (Globe Koeriers) en advertentiesite (IederWatWils) kwam ik in aanraking met LinkedIn, hét platform voor ondernemers!
Omdat de advertentiesite op zich goed was ontvangen, besloot ik op LinkedIn door te gaan en daar mijn netwerk te laten groeien. Zo kan ik ondernemers helpen met hun zichtbaarheid op LinkedIn. Ik vond het zelf ook altijd leuk om reacties te krijgen op bijdragen en mijn onderneming.
Door het lanceren van leuke topics (Letsconnect, Pitch&Win, Vraag en Aanbod etc.) groeide mijn netwerk flink, tot inmiddels een 16.500+ volgers, waar ik erg trots op ben! Daardoor kan ik mijn netwerk goed van dienst zijn en aan de zichtbaarheid helpen die het verdient!

Dennis van de Weerd

Proud to Share plaatst met trots jouw LINKEDIN-BIJDRAGEN!